Populära Svenska Bakpoddar

Bakning är en av de mest populära hobbyerna i Sverige och det finns många poddar som ger lyssnarna inspiration, tips och tricks när det kommer till bakning. Här är några av de mest populära poddarna om bakning i Sverige:

Svenska Poddar om Bakning

”Bakpodden”

– En podd med Linnéa Seidel och Erik Hammar som diskuterar allt som har med bakning att göra. De ger tips och delar med sig av recept och deras egna bakhistorier.

”Hembakat”

– En podd med Maria Lundqvist och Anders Granström som handlar om allt som rör bakning och bröd. De intervjuar även kända personer om deras bakvanor och delar med sig av recept och tips.

 

populara poddar bakning

 

”Kokbokspodden”

– En podd med Ulrika Jägare och Kajsa Svensson som fokuserar på kokböcker, men där bakning ofta är en stor del av diskussionen. De går igenom nya och gamla kokböcker, delar med sig av tips och intervjuar författare.

”Smördegspodden”

– En podd med Ida Sjöstedt och Cecilia Pettersson som fokuserar på bakning med smördeg. De ger tips och delar med sig av sina egna smördegshistorier och recept.

”Sockerpodden”

– En podd med Caroline Ahlqvist och Cattis Axelsson som handlar om allt som rör socker och bakning. De intervjuar experter och ger tips på hur man lyckas med olika typer av bakverk.

Läs vår artikel om: Populära Kaffepoddar i Sverige

Sammanfattning Poddar om Bakning

Dessa poddar är alla populära bland bakintresserade i Sverige och ger lyssnarna möjlighet att lära sig mer om bakning, få inspiration och tips på nya recept. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren bakare, finns det något för alla i dessa poddar.

Så varför inte ge dem en lyssning och se om du kan hitta några nya favoritrecept eller knep för att förbättra din bakning?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *