Jennys Matblogg: En stor fin Mat och Bakblogg

Jennys Matblogg är en mycket populär svensk matblogg som startades av Jenny Warsén år 2005. Sedan dess har bloggen blivit en av de mest besökta matbloggarna i Sverige med över 400 000 unika besökare varje månad.

Bloggen är känd för sina inspirerande recept och fina bilder.

Jennys Matblogg

På Jennys Matblogg hittar man allt från enkla vardagsrecept till mer avancerade bakverk och desserter. Bloggen innehåller också vegetariska och veganska alternativ, samt recept för personer med olika matintoleranser och allergier. Jennys Matblogg har också ett stort utbud av recept för olika högtider och särskilda tillfällen, som påsk, jul och midsommar.

jennys Matblogg

Bloggen har vunnit priser

Bloggen har vunnit flera utmärkelser och priser, bland annat Årets Matblogg i kategorin ”Vardagsmat” 2017 och 2019, samt pris för ”Årets Influencer” på Måltidens Hus 2018. Jennys Matblogg har även gett ut flera kokböcker, bland annat ”Jennys matresa” och ”Jennys favoriter på ett kick”.

Utbildad konditor

Jenny själv är en utbildad konditor och har en stor passion för mat och bakning. På bloggen delar hon med sig av sin kunskap och erfarenhet, samtidigt som hon inspirerar sina läsare att prova nya recept och tekniker i köket. Bloggen är också en plats för gemenskap och interaktion, där läsare kan lämna kommentarer och dela med sig av sina egna erfarenheter och tips.

Sammanfattning Jennys Matblogg

Sammanfattningsvis är Jennys Matblogg en inspirerande och omtyckt matblogg med ett stort utbud av recept och matrelaterat innehåll. Bloggen är en perfekt plats för alla som älskar matlagning och bakning och vill lära sig mer om olika tekniker och recept.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *