Handmixer Bäst i Test

Att hitta rätt handmixer kan vara en utmaning, särskilt när det finns så många olika modeller och funktioner att välja mellan. En handmixer är ett viktigt verktyg i köket och kan användas till allt från att vispa grädde och äggvitor till att blanda degar och smetar.

Hitta den perfekta handmixern för dina behov

I denna artikel kommer vi att titta närmare på de bästa handmixrarna på marknaden och hjälpa dig att hitta den perfekta modellen för dina behov.

För att underlätta valet av handmixer har vi gjort en jämförelse av de bästa handmixrarna på marknaden. Vi har tittat på egenskaper som prestanda, design, pris och kundrecensioner. Här är våra rekommendationer för handmixer bäst i test.

Bosch MFQ4080

Bosch MFQ4080 är en handmixer med en motor på 500 watt och fem hastigheter. Den har också en turboknapp som ger extra kraft vid behov. Handtaget är ergonomiskt utformat och mixern har en stänkskydd som minskar risken för kladd. Bosch MFQ4080 har även två vispar, två degkrokar och en mixerkanna på 1,25 liter. Priset ligger på cirka 900 kr.

hanmixer bast i Test

Philips HR1673/90

Philips HR1673/90 är en handmixer med en motor på 800 watt och fem hastigheter. Den har också en turboknapp som ger extra kraft vid behov. Mixern har en stänkskyddad knapp och en gummerad handtag för bättre grepp. Philips HR1673/90 levereras med två vispar, två degkrokar och en mixerkanna på 0,5 liter. Priset ligger på cirka 1000 kr.

KitchenAid Artisan

KitchenAid Artisan är en handmixer med en motor på 85 watt och nio hastigheter. Mixern har också en turboknapp för extra kraft. Handtaget är ergonomiskt utformat och mixern har en stänkskyddad knapp för enkel rengöring. KitchenAid Artisan levereras med två vispar, två degkrokar och en mixerkanna på 3 liter. Priset ligger på cirka 2500 kr.

OBH Nordica QuickMix

OBH Nordica QuickMix är en handmixer med en motor på 500 watt och fem hastigheter. Mixern har också en turboknapp för extra kraft. Handtaget är ergonomiskt utformat och mixern har en stänkskyddad knapp för enkel rengöring. OBH Nordica QuickMix levereras med två vispar och två degkrokar. Priset ligger på cirka 600 kr.

Braun MultiMix 5

Braun MultiMix 5 är en handmixer med en motor på 750 watt och nio hastigheter. Mixern har också en turboknapp för extra kraft. Handtaget är ergonomiskt utformat och mixern har en stänkskyddad knapp för enkel rengöring. Braun MultiMix 5 levereras med två vispar, två degkrokar och en mixerkanna på 0,6 liter. Priset ligger på cirka 800 kr.

Sammanfattning Handmixer Bäst i Test

Sammanfattningsvis är Bosch MFQ4080 vår favorit bland handmixrar. Den har en stark motor, är ergonomiskt utformad och kommer med extra tillbehör. Philips HR1673/90 är också en stark kandidat med en kraftfull motor och en praktisk mixerkanna. KitchenAid Artisan är den mest påkostade modellen med en hög prestanda och ett stilrent utse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *