Vår tjänst

VI ERBJUDER EN KOSTNADSEFFEKTIV HELHETSLÖSNING FÖR ERT RECEPTARBETE

VÅR TJÄNST

ReceptSkaparna erbjuder företag inom livsmedelsbranschen, mattidningar eller företag som arbetar med mat en helhetslösning inom receptutveckling.

 

Vi erbjuder alla delar från framtagning av recept, provlagning, matstyling och fotografering. Bildmaterialet säljs med äganderätt till kunden fritt att använda, som exempelvis marknadsföring på hemsida, sociala medier och material till fysiska foldrar mm. ReceptSkaparna erbjuder även enbart fotografering, av både mat, måltider och produkter.

 

Då vi arbetar som konsulter och sköter alla delar i receptutvecklingen till det färdiga materialet erbjuder vi er som företag en kostnadseffektiv och tidsbesparande tjänst med professionellt resultat!

 

 

SALTÅ KVARN

 

UTVALDA TIDIGARE SAMARBETEN

ICA TORGKASSEN

 

FALKSALT

 

KOMSON

UPSALATIDNINGEN

GEFLEORTENS MEJERI

 

Copyright @ All rights reserved

OM RECEPTSKAPARNA

 

Vi arbetar som konsulter och utvecklar recept och tar matfotografier till företag inom livsmedelsbranschen, som själva har en egen produktion eller på andra sätt har en relation till mat i sin verksamhet.

 

Vi erbjuder en helhetslösning där vi sköter alla delar från framtagning av recept, provlagning, styling, fotografering och redigering av bilder, där ni själva är involverade i den grad ni önskar. Alla våra uppdragsgivare får äganderätt av material och bilder.

KONTAKTA OSS

 

Åsvägen 5

169 53 Solna

 

kontakt@receptskaparna.se

www.foodfolder.se/receptskaparna/